2015-06-23 08:30:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma semmi kedve nem lesz dolgozni

Napi horoszkóp június 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A munkahelyén és a magánéletében is zavarokra, hullámzó kedélyállapotra számíthat. Pokoli kínokat állhat ki, és súlyos hibákat követhet el, ha felül a kedveséről terjesztett pletykáknak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Még messze van a fizetés, ezért jól gondolja meg, hogy mire és mennyit ad ki. A vágyai kielégítése helyett fókuszáljon inkább az igazán szükséges dolgokra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma rendkívül fogékony lesz a szerelemre. Lehet, hogy az esti baráti összejövetel tartogat meglepetést az ön számára, de nem kizárt az sem, hogy egy ártatlannak látszó munkahelyi barátság alakul át vonzalommá.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne keresse mindenben a hibát, és ne nyűgösködjön, mert nincs rá oka. Vegye kicsit lazábban a dolgokat, bízzon önmagában, és így komoly eredményeket érhet el.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A vagyonszerzés csak addig csábító, amíg el nem éri a jómódot, utána azonban nincs megállás: egyre több olyan vállalkozásba foghat, amelyek felőrlik az energiáit. Most még a lottón is nyerhet, de a sok pénz nem fogja boldogabbá tenni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hogyan lehet az, hogy az egyik embernek minden sikerül, a másiknak semmi? Érdekes, hogy ez a kérdés pont akkor foglalkoztatja, amikor a sikeres oldalon áll... Nincs sok ideje morfondírozni, mert határidőre el kell készülnie az egyik munkájával.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A fiatalságnak kedvez a szerencse: nagy esélye van arra, hogy a jegy szülöttei ma ismerjék meg az első szerelmüket. Nem árt, ha megfogadják a szüleik tanácsát, hiszen e témában valamivel több tapasztalattal rendelkeznek... A felnőttkorú Mérlegekre is szép élmények várnak ma este.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az orvosok szerint nincs oka az aggodalomra, a panaszaira a legjobb gyógyír a nyugalom és a lazább életmód. Jó lenne, ha le tudna szokni a dohányzásról, vagy legalább megpróbálná csökkenteni az elszívott cigaretták mennyiségét...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nem kell mindig ragaszkodnia az előzetes elképzeléseihez, és nem kell mindent alárendelnie a racionális érveknek, most nyugodtan hagyatkozhat a megérzéseire és az intuíciójára. Egészségi állapotában kedvező változás várható.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A megszokottnál könnyebben, lendületesebben végezheti a teendőit. Ha éppen nyaral, akkor csendesen, de nem eseménytelenül telnek a napjai – ne felejtse el sok-sok fotón megörökíteni az élményeit!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma semmi kedve nem lesz dolgozni, egész nap csak szórakozna, és élvezné a szerelem magával ragadó érzését. Ha teheti, lépjen le mielőbb a munkahelyéről, és töltse a délutánt pihenéssel és sportolással, hiszen ezekre van szüksége.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne keverje össze az óvatosságot az aggodalmaskodással, vagy az időzítést az időhúzással, hiszen a szerencse most az ön oldalán áll, – ne várja meg, míg továbbáll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: